Quantcast

http://picasion.com/

Εργατικό Κέντρο Βέροιας: «Το εορταστικό ωράριο εξοντώνει τους εμποροϋπαλλήλους»

Η Διοίκηση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ημαθίας και η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βέροιας, έχοντας υπ’ όψιν την ανακοίνωση του εορταστικού ωραρίου στην αγορά, του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, δηλώνει ότι: Το εορταστικό ωράριο στην αγορά ρυθμίζεται από το μνημονιακό πλαίσιο το
οποίο και η σημερινή κυβέρνηση, παρά τις δεσμεύσεις της, αφήνει εντελώς άθικτο. Το εορταστικό ωράριο εξοντώνει τους εμποροϋπαλλήλους, που μαζί με την πλήρη ανατροπή και τη γενικευμένη επιβολή ελαστικών μορφών απασχόλησης, με μισθούς φτωχικούς, απλήρωτης εργασίας οδεύουμε ολοταχώς στην κατάργηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, του δικαιώματος στην ανάπαυση και τον ελεύθερο χρόνο.

Καλούμε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, το ωράριο λειτουργίας που ανακοινώθηκε να μην επιτρέψουν να μετατραπεί σε λάστιχο γιατί θα εντείνει την εκμετάλλευση, τον αθέμιτο ανταγωνισμό, θα συνθλίψει τις μικρές επιχειρήσεις και θα διευρύνει την εργασιακή ζούγκλα.

Καλούμε τους εργαζόμενους εμποροϋπαλλήλους, να αντισταθούν σε λογικές που εξαθλιώνουν τη ζωή μας και που οδηγούν στην απελευθέρωση του ωραρίου.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα καταγγείλουμε στους ελεγκτικούς μηχανισμούς την όποια παραβίαση, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία.

4 σχόλια:

  1. Έτσι έτσι!!!! Τόσο καραγκιόζηδες;;; Στείλτε όλο τον κόσμο αλλά και τους εργαζομενους να κάνουν τα ψώνια τους στην θεσσαλονικη και στις γύρο περιοχές! Πανελλαδική πρωτοτυπία στην τεμπελιά και στην βλακεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά εσύ ρε καργκιοζάκο...Πάνε εσύ δούλευε για 400 € κυριακάτικα χωρίς να το πληρωθείς κιόλας...Άντε να πούμε ότι σας λένε απαντάτε ΝΑΙ σκυμμένα πρόβατα...

      Διαγραφή
    2. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ρε καραγκιόζη ξυπνιε εσυ! Τι σχέση έχει αν ο εργοδότης είναι νόμιμος ή δίνει τα νόμιμα με το να είναι κλειστή η αγορά της Βέροιας όταν όλες οι άλλες αγορές γύρο από την Βέροια είναι ανοιχτές; Αριστεροτεμπελαρε!

      Διαγραφή
  2. Ρε λάχανο ποιος λέει ότι πρέπει να πάνε θεσσαλονίκη;ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...Τι δεν κατάλαβες;Ακούς μπούμπη;Που θα με πεις και τεμπέλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ