Quantcast

http://picasion.com/

Αποχαιρέτισαν το 2018 γλεντώντας οι Απόστρατοι Ημαθίας

Με το παραδοσιακό μαγκάλι, άφθονο κρασί, τσίπουρο, μουσικά όργανα, χορό και καλή διάθεση, αποχαιρέτισε το 2018 ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ημαθίας. Οι πρώην Αστυνομικοί, Λιμενικοί και Πυροσβέστες του νομού, έστησαν, όπως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένα μοναδικό γλέντι έξω από τα γραφεία της Ένωσης στην οδό Κονίτσης, καλώντας όλα τα μέλη και τους φίλους του να διασκεδάσουν παρέα. Δείτε φωτογραφίες:



















5 σχόλια:

  1. Από 45 χρόνων συνταξιούχοι,πάντα και πριν και μετά την σύνταξη με μια δεύτερη δουλειά-μαύρα λεφτά,με αναδρομικά,με επιστροφή των μισθών και των συντάξεων τους στα προ μνημονίου επίπεδα,
    Γιατί να μην γλεντάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΕΚΕΤΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
    ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΄΄ΔΟΥΛΕΙΑ΄΄ (ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι χουβαρνταδες εκει!!!! Τα οργανα τη τα ηθελαν??? Τους δωσαν κανα φρανγκο??? Μαλοντην κανανε με ελαφρα μολις πηραν χαμπαρι!!! Γιατι κονομησανε σιγουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ψητα σιγουρα καμια χορηγια ητανε!!! Γιατι για να τα πληρωσανε χλομω το βλεπω!!! Εγκεφαλικα θα ειχαμε χρονιαρες μερες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζηλευετε φουκαραδες ε?ετσι ωραια περναμε στην αστυνομια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ