Quantcast

http://picasion.com/

Το χάσαμε το στέμμα πατριώτη - Εκτός 20άδας στα Miss Universe η Ιωάννα Μπέλλα

Η Miss Φιλιππίνες η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες  στην Bangkok της Ταϊλάνδης ο τελικός του 67ου διαγωνισμού ομορφιάς «Miss Universe». Δυστυχώς, η βεροιώτισσα υποψήφια Ιωάννα Μπέλλα, που εκπροσωπούσε την Ελλάδα,
έμεινε εκτός 20άδας. Η στιγμή της ανακοίνωσης των 20 υποψηφίων που θα περνούσαν στην επόμενη φάση έφτασε και η αγωνία στο πρόσωπό της ήταν εμφανής. 
Την έκφραση αγωνίας διαδέχθηκε η έκφραση αμηχανίας και απογοήτευσης, καθώς έβλεπε τις συνυποψήφιές της από την Ουγγαρία και τη Μεγάλη Βρετανία, που στεκόταν ακριβώς δεξιά και αριστερά της, να παίρνουν το εισιτήριο για τις 20. Τελικά η Μις Ελλάς δεν ανακοινώθηκε ποτέ και η βεροιώτισσσα καλλονή αποχώρησε από το διαγωνισμό. 
Ωστόσο η Ιωάννα αποχαιρέτισε τα Miss Universe 2018 με χαμόγελο, ανεβάζοντας στο instagram μια φωτογραφία, χαρακτηρίζοντας τον διαγωνισμό υπέροχη εμπειρία. «Μια υπέροχη εμπειρία τελειώνει σήμερα!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτό το διαγωνισμό!!! Thank you for all!!!» έγραψε η Ιωάννα Μπέλλα στη λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας, ενημερώνοντας μάλιστα πως σύντομα θα βρεθεί στο Μαϊάμι.

Για την ιστορία, το στέμμα της ομορφότερης γυναίκας της Υφηλίου κατέκτησε η Miss Φιλιππίνες Κατριόνα Γκρέι. Δείτε τις αντιδράσεις της Ιωάννας Μπέλλα κατά την ανακοίνωση της τελικής 20άδας:

2 σχόλια:

  1. Στην Ελλάδα οι τίτλοι αγοράζονται. Στο εξωτερικό Όχι. Το πλαστικό δεν συγχωρείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΄΄ΘΕΣΜΟΥΣ΄΄ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ. Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΕΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    Η ΜΠΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ Ή ΝΟΤΙΟΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ