Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έχασε από τα Γρεβενά ο ΑΟΚ

Την τρίτη σερί ήττα γνώρισε το ανδρικό τμήμα μπάσκετ της ομάδας του ΑΟΚ με σκορ 48-58. Η επιθετική δυστοκία δεν έδωσε την δυνατότητα στη Βεροιώτικη ομάδα να πλησιάσει στο παιχνίδι και της κόστισε την ήττα από την πολύ καλή ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών. Κορυφαίος παίκτης για την ομάδα του Κώστα Ηλιάδη ήταν ο Μαυρίδης με 17 πόντους και δύο τρίποντα, ενώ για τους φιλοξενούμενος ξεχώρισε ο Γρούδος με 14 πόντους και ένα τρίποντο. 

Δεκάλεπτα: 9-13, 21-28, 41-48, 48-58. 

Διαιτητές: Λουλουδιάδης-Θρασυβουλίδης.

ΑΟΚ Βέροιας (Ηλιάδης): Τρομπούκης, Ουσουλτζόγλου, Στοϊτσης 3, Γκάνας 5(1), Βλάχος 5, Μαυρίδης 17 (2), Ιωαννίδης 3 (1), Καραδήσογλου 4, Κασαμπαλής 4, Καραθανάσης, Χατζηλαμπρινός 5, Χαραλαμπίδης 2.

Πρωτέας Γρεβενών (Μουρουζίδης): Τζήμου 1, Γρούδος 14(1), Μαλούτας 4, Μιχαηλίδης 5(1), Μιχαλόπουλος , Κολοβός , Συλλάκος, Τακίδης 6, Μπόζιαρης 11(2), Σιούμουρας , Μακρής 13(3), Καμπακάκος, Μαλιούρας 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ