Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χτίζεται το χριστουγεννιάτικο καράβι στην Εληά

Πειρατικά φέτος τα Χριστούγεννα στη Βέροια Χριστούγεννα προ των πυλών και ο δήμος Βέροιας ετοιμάζεται να τα υποδεχθεί φέτος με γιορτινή διάθεση. Στο πάρκο Εληάς, το χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο έχει αρχίζει να δημιουργείται, με το 16 μέτρων πειρατικό καράβι και το
ταχυδρομείο των ξωτικών να έχουν πάρει τη θέση τους γύρω από το συντριβάνι. Αν και η όψη του καραβιού μέχρι στιγμής δε θυμίζει Χριστούγεννα, σίγουρα τη γιορτινή νότα θα δώσουν τα λαμπάκια και ο τελικός χριστουγεννιάτικος διάκοσμος.


Εξάλλου, το καράβι θα αποτελέσει τη «στέγη» του Άγιου Βασίλη για 40 ημέρες, ο οποίος κατά τις πληροφορίες μας σύμφωνα με το κόνσεπτ, τις πρώτες ημέρες θα είναι... όμηρος των Πειρατών, που θα τον έχουν απαγάγει για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Επιπλέον, το πειρατικό καράβι θα αποτελέσει το σκηνικό για καθημερινές εκδηλώσεις, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα. 

Στο καραμελένιο σπιτάκι, που στήθηκε αριστερά από το καράβι, θα λειτουργεί το ταχυδρομείο του Βορείου Πόλου, όπου εκεί τα παιδιά θα γράφουν το γράμμα τους, θα το τοποθετούν στο ειδικά διαμορφωμένο γραμματοκιβώτιο και από εκεί θα παραλαμβάνεται και θα προωθείται στον Άγιο Βασίλη.

Το πειρατικό καράβι θα «σαλπάρει» το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 και θα παραμείνει στο πάρκο Εληάς για 40 ημέρες, μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου 2019. Δείτε φωτογραφίες:















1 σχόλιο:

  1. Ἀκοῦς ἐκεῖ ἀντὶ γιὰ τὴν ναῦν τῶν Χριστουγέννων, πειρατικὸ καράβι! Κακόγουστο, φαραωνικὰ μεγάλο, ἀντιπαραδοσιακὸ καὶ παράταιρο. Καμμία σχέσι μὲ Χριστουγεννιάτικη διακόσμησι, σκέτο καρναβάλι τῆς κακιᾶς ὥρας εἶναι αὐτὸ τὸ πρᾶγμα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ