Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο «φουλ» δουλεύουν τα εκχιονιστικά στο ορεινό δίκτυο της Ημαθίας

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται ο αποχιονισμός και η ρίψη άλατος από συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής ενότητας Ημαθίας. Πιο συγκεκριμένα, τα συνεργεία επιχειρούν σε τμήματα της παλαιάς Εθνικής οδού Βέροιας - Κοζάνης από την Καστανιά έως τα όρια της Π.Ε. Κοζάνης και στο επαρχιακό δίκτυο Βέροιας - Σελίου και Σελίου - Νάουσας. Οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν από και προς τις συγκεκριμένες περιοχές, θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με κατάλληλα ελαστικά και αντιολισθητικές αλυσίδες για κάθε ενδεχόμενο.
Η χειμερινή περίοδος ξεκίνησε απότομα φέτος, όμως ο μηχανισμός της Π.Ε. Ημαθίας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, είναι σε πλήρη ετοιμότητα, παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό λόγω της οικονομικής κρίσης.




1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΑΛΙ. ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ