Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ασταμάτητη η χιονόπτωση στο Βέρμιο

Καστανιά, Ξηρολίβαδο, Σέλι... όλα στα λευκά!
Ο φετινός χειμώνας μας έπιασε εξαπίνης. Μόλις την προηγούμενη Κυριακή, βγήκαμε για καφέ ή φαγητό, καθίσαμε έξω με ένα λεπτό μπουφανάκι και απολαμβάναμε τον ήλιο... Κάποιοι από εμάς πήγαν και μια βόλτα στη θάλασσα. Και
ξαφνικά σήμερα, για να βγούμε έξω για την Κυριακάτικη βόλτα μας, θέλουμε χειμερινό μπουφάν, σκούφους, γάντια, ομπρέλες και αλυσίδες! 
Το σκηνικό του καιρού άλλαξε απότομα από την Παρασκευή, η θερμοκρασία έχει πέσει τουλάχιστον 10 βαθμούς, στην πόλη της Βέροιας έχουμε συνεχή βροχόπτωση, ενώ τα ορεινά έχουν ντυθεί στα λευκά!
Οι εκδρομείς της Κυριακής που επέλεξαν τα χωριά του Βερμίου, έχουν κατακλύσει τα social media με απίστευτες εικόνες από το Σέλι, την Καστανιά, το Ξηρολίβαδο και τα υπόλοιπα ορεινά χωριά της Βέροιας, όπου η πυκνή χιονόπτωση δε λέει να κοπάσει, ντύνοντάς τα στα λευκά και «φορτώνοντας» το Χιονοδρομικό Κέντρο του Σελίου με πολλούς πόντους φρέσκο χιόνι. Οι επίδοξοι σκιέρ ήδη γυαλίζουν τα πέδιλα, ευελπιστώντας να έχουμε μια γεμάτη χιονοδρομική χρονιά.
Τα μηχανήματα της περιφέρειας και του δήμου δουλεύουν ασταμάτητα προκειμένου να κρατήσουν το επαρχιακό οδικό δίκτυο ανοιχτό και τους δρόμους στα ορεινά χωριά καθαρούς, αλλά όσοι κινηθείτε στο ορεινό οδικό δίκτυο της Ημαθίας, να γνωρίζεται ότι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη σε πολλά σημεία. Συγκεκριμένα:

- Παλαιά Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης / Βέροιας / Κοζάνης, από το 91ο χιλιόμετρο έως τα όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης,
- Επαρχιακή Οδός Βέροιας / Σελίου, από το 18ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου,
- Δημοτική Οδός Νάουσας / 3-5 Πηγαδιών, από το 7ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο και 
- Δημοτική Οδός Νάουσας / Σελίου, από το 7ο χιλιόμετρο έως χιονοδρομικό κέντρο.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ