Quantcast

http://picasion.com/

Νίκος Πορτοκάλογλου και Ευγενείς Αλήτες το Σάββατο ανεβαίνουν στη σκηνή του «Voice City»

Κάθε Σάββατο και μια έκπληξη 
Με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και
την εξαιρετική του μπάντα, τους «Ευγενείς Αλήτες» στο πλάι του, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανεβαίνει αυτό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή του «VOICE city», στον
πεζόδρομο της Έλλης, για να μας παρασύρει με όμορφες μελωδίες και συγκινητικές ερμηνείες στην ατμόσφαιρα μιας μοναδικής συναυλίας - πάρτι! Αυτό το Σάββατο ζούμε ακόμα ένα δυνατό live, μια μεγάλη αναδρομή στην πολυετή πορεία του Νίκου Πορτοκάλογλου, από τα πρώτα του βήματα με τους Φατμέ μέχρι και σήμερα.
Όλα αυτά θα συμβούν το Σάββατο το βράδυ στο «VOICE city», που όλα τα Σάββατα του χειμώνα, θα μεταμορφώνεται σε μουσική σκηνή και θα φιλοξενεί μεγάλους καλλιτέχνες και μάλιστα, με τιμή εισόδου στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα! Κάτι που υποσχέθηκαν εξ' αρχής οι διοργανωτές για τις συναυλίες που θα απολαμβάνει κάθε Σάββατο το κοινό της Βέροιας στη μουσική σκηνή στον πεζόδρομο της οδού Έλλης.

Ο φετινός χειμώνας όμως έφερε κάτι διαφορετικό στη Βέροια και ο προγραμματισμός του «Voice city» για τα Σαββατόβραδά του κρύβουν πολλές εκπλήξεις!

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης 23:00
Τιμή εισόδου: 5€
Τηλ. κρατήσεων: 6971 717642



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ