Η κόντρα μεταξύ των Αγροτών συνεχίζεται...

Ανακοίνωση - απάντηση εξέδωσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Δενδροκαλλιεργητών της Κεντρικής Μακεδονίας στον Αγροτικό Σύλλογο της Βέροιας. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή τους: «Κύριοι της διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας. Φυσικά και είμαστε
«πρόθυμοι» συνομιλητές με τον εκάστοτε υπουργό για την αντιμετώπιση ουσιαστικών ζητημάτων του αγροτικού κόσμου και όχι να είμαστε θεατρίνοι σε μία παράσταση βολών και αντιπαραθέσεων. Θα είμαστε πρόθυμοι για να βοηθήσουμε να βρεθούνε λύσεις στα προβλήματα. Θα συνομιλούμε με όποια κυβέρνηση και όποιον υπουργό γιατί αυτός είναι ο θεσμικός μας ρόλος.Γι αυτό έχουμε εκλεγεί από τις Γενικές συνελεύσεις των συλλόγων μας.Για να διεκδικούμε να συζητάμε και να βρίσκονται λύσεις.

Θα είμαστε πάντα εκεί για να διεκδικούμε τα δικαια όλων των αγροτών.Για ισότιμους αγρότες και όχι για αγρότες δύο ταχυτήτων. Γνωρίζουμε τα προβλήματα των αγροτών γιατί πολύ απλά είμαστε κι εμείς αγρότες και μόνο αγρότες. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι για να μπορέσει να επιβιώσει ο αγροτικός κόσμος χρειάζονται ριζικές αλλαγές Θα πρεπει να πείσουμε τον εκάστοτε υπουργο με επιχειρήματα και ουσιαστικό διάλογο και όχι να λέμε για να λέμε.

Τώρα αν εσείς καταφέρατε από την μεριά σας περισσότερα μακάρι. Εμείς εδώ θα είμαστε και θα αγωνιζόμαστε για το δίκαιο των αγροτών,χωρίς προσωπικά συμφέροντα και προσωπικές συμφωνίες με κανέναν και για τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ