Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι «μεγάλοι» στήριξαν, οι «μικροί»;

Κι αν στο Κίνημα Αλλαγής επέλεξαν να στηρίξουν τον Κώστα Βοργιαζίδη, στη Νέα Δημοκρατία την Γεωργία Μπατσαρά και στο ΣΥΡΙΖΑ τον Αντώνη Μαρκούλη, γρίφος παραμένει μέχρι στιγμής τι θα πράξουν τα υπόλοιπα κόμματα για τις δημοτικές εκλογές στη Βέροια. Από τα κοινοβουλευτικά κόμματα
Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ, Ένωση Κεντρώων και Ανεξάρτητοι Έλληνες, τηρείται σιγή ιχθύος και ουδείς γνωρίζει αν και πότε θα δοθεί κάποια πολιτική στήριξη. Από την άλλη πλευρά, το ίδιο ισχύει και για τα «μικρά» κόμματα που βρίσκονται εκτός Βουλής, όπως η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη, η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Δεν αποκλείεται κιόλας, να μην δώσουν καμία απολύτως στήριξη, όπως επίσης και να μην αναμιχθούν καθόλου στις εκλογές. Απ' όλα τα παραπάνω κόμματα, μόνο το ΚΚΕ φαίνεται πως θα κατέβει με καθαρά δικό του ψηφοδέλτιο, τόσο στις δημοτικές, όσο και στις περιφερειακές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ