Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Φωτιά» πήραν τα μπλοκάκια της Τροχαίας

Γέμισαν κλήσεις τα παρμπρίζ στο κέντρο της Βέροιας
Στο «κυνήγι» των απείθαρχων οδηγών βγήκε για ακόμα μια μέρα η Τροχαία στο κέντρο της Βέροιας. Τρίτη χθες, με τη λαϊκή αγορά να επιβαρύνει το ήδη υπάρχων τις υπόλοιπες καθημερινές κυκλοφοριακό της πόλης και οι άντρες της
Τροχαίας σήκωσαν... μανίκια, έβγαλαν μπλοκάκια, βεβαίωσαν τις παραβάσεις και τα παρμπρίζ των παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων γέμισαν κλήσεις. Στον αγώνα για την αποτροπή των παράνομων σταθμεύσεων και η Δημοτική Αστυνομία, που επιστρατεύτηκε να κρατήσει καθαρό το δημοφιλές «πάρκινγκ», τον πεζόδρομο της Βικέλα και την ακόμα πιο δημοφιλή «ένα λεπτάκι θα κάνω» στάση, μπροστά από το Δημαρχείο. Δυστυχώς κάποιοι που δε συμμορφώθηκαν με τις συστάσεις ή ήταν πολύ μακρυά για να πιάσουν το «σύρμα»... έλαβαν το ραβασάκι!

2 σχόλια:

  1. Κλήσεις γράφονται και ...σβήνονται εν ριπή οφθαλμού, η νοοτροπία δεν αλλάζει. "5'ρε φιλαράκι θα κάνω" ενώ έχει κλείσει κεντρικό δρόμο. "Φίλε ενοχλώ, να φύγω;" ενώ έχει κλείσει ιδιωτικό πάρκινγκ ή θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ. Ναι, ενοχλείς, δεν το καταλαβαίνεις; Μαζί το χουμε το πάρκινγκ ή θες να μοιραστούμε και την αναπηρία; Τελικά η βλακεία του Ελληναρά μέχρι πού φτάνει; Βαρύτατης μορφής... Και οι καταληψίες του σήμερα τι μέλλον έχουν; Δεν μαθαίνουν ότι όλα καλά αρκεί να γίνεται η δουλειά μας; Τώρα χάνουν μαθήματα, αύριο "Φιλαράκι, 2'!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διευρύνεται τὸ... πλεόνασμα τοῦ Τσίπρα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ