Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που τρέλανε τη Βέροια

Και έφτασε εκείνη η μοιραία ημέρα, όχι του χωρισμού, αλλά του Σαββάτου, που εκατοντάδες Βεροιώτες ετοιμάζονται να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του «Voice». Στο μαγαζί που έχει καταφέρει να γίνει ο νούμερο ένας προορισμός, όχι μόνο για την Ημαθία, αλλά και για τους
όμορους νομούς, όπως Κοζάνη, Πέλλα, Πιερία, Κιλκίς και Θεσσαλονίκη. Εκεί θα συναντήσουμε μια λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Κάθε εμφάνισή της σε τρελαίνει, κάθε τραγούδι της σε παρασέρνει και κυρίως κάθε εμφάνισή της σε μαγεύει. Ναι, αυτή είναι η Βαλένθια Διγενή με τα ατελείωτα πόδια της που προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού. Αποτελεί μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες που έχουν περάσει ποτέ από την πόλη μας και εκείνη που απογειώνει το κοινό με την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ για την μελαχρινή καλλονή:


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ