Quantcast

http://picasion.com/

«Θύμα» της Νίκης Αγκαθιάς έπεσε και η Βέροια!

Μία ακόμη ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, η Βέροια, έπεσε «θύμα» της φετινής έκπληξης του 2ου ομίλου της Γ' εθνικής κατηγορίας, της Νίκης Αγκαθιάς! Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη πέρασε με ένα σπουδαίο «διπλό» και από το Δημοτικό στάδιο Βέροιας και συνεχίζει να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου, ενώ από την άλλη πλευρά η «Βασίλισσα» προσγειώθηκε... απότομα μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες που είχε στο πρωτάθλημα!

Το ντέρμπι της Ημαθίας έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και υπό τα βλέμματα 1000 περίπου φιλάθλων, μεταξύ των οποίων και 150 φίλων της Αγκαθιάς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, κάτι που ήταν απολύτως λογικό μιας και ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς από τη συνεχή βροχόπτωση των τελευταίων ημερών.

Η Βέροια είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη μεσοαμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων, οι οποίοι από την πλευρά τους προσπαθούσαν να αντεπιθέσεις «φωτιά» να γίνουν απειλητικοί.

Στο πρώτο μέρος οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά στις δύο εστίας και ξεχώρισε ένα καλό σουτ του Χαντζάρα στο 10' που έφυγε λίγο άουτ για τη Βέροια.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο ίδιος μέτριος ρυθμός, με τους Αγκαθιώτες να εκμεταλλεύονται μια στημένη φάση και να παίρνουν κεφάλι στο σκορ!

Ήταν το 57ο λεπτό όταν ο Σούκιας εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Ρογγότης σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπλατσιώτη γράφοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 0-1!

Η «Βασίλισσα», μετά την ψυχρολουσία του γκολ που δέχθηκε, άρχισε σιγά σιγά να συνέρχεται και να προσπαθεί να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 67' η κεφαλιά του Κανούλα από καλή θέση πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αβραμόπουλος για τους φιλοξενούμενους έστειλε με προβολή τη μπάλα άουτ.

Στο 70' ο Τόλιος μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Τσικόπουλου μέσα από την περιοχή, ενώ στο 84' νέο σουτ του Καράμπελα από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να αποκρούεται σωτήρια από σώματα αμυντικών της Αγκαθιάς και να απομακρύνεται!

Τελευταία ευκαιρία για τη «Βασίλισσα» στο 87' όταν μετά από σέντρα του Μουχάλη, ο Ρογγότης στην προσπάθειά του να διώξει με το κεφάλι, έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας της ομάδας του, κόρνερ!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεοδωρόπουλος με βοηθούς τους Μεταξιώτη και Κουφό.

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης (46' Τσικόπουλος), Βεργώνης, Μπλέτσας (77' Μυλωνάς), Κανούλας, Σκαθαρούδης (60' Καράμπελας), Χαντζάρας (70' Κυριακίδης).

ΑΓΚΑΘΙΑ: Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Ρογγότης, Λιόλιος, Αβραμόπουλος, Χατζόπουλος (90'+ Κοτζαμπίσογλου), Γκελοσάνι (73' Τριανταφυλλίδης) Γιαννόπουλος, Σούκιας (85' Σιδηρόπουλος), Πέτκος, Κίτσας Ε.

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ