Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «The Voice of... Ημαθία» γίνεται στον ΣΚΑΪ!

Γερή δόση από Ημαθία έχει το φετινό «The Voice of Greece» που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στον ΣΚΑΪ, με τρία νέα δικά μας παιδιά, με το δικό του, διαφορετικό στυλ το καθένα, να έχουν καταφέρει ήδη το πρώτο βήμα στο όνειρό τους. Να γίνουν η επόμενη φωνή της Ελλάδας. Ο λόγος για τη Στεφανία Γκουντουρά
και τον Αβραάμ Ιντζεβίδη από τη Βέροια και τον Φώντα Λαφαζάνη από την Αλεξάνδρεια, που βρίσκονται ήδη μέσα στο μουσικό διαγωνισμό, αφού έκαναν τις καρέκλες των coaches να γυρίσουν.
Οι τρεις Ημαθιώτες τραγουδιστές παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε διαφορετικές ομάδες, η Στεφανία στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, ο Αβραάμ στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και ο Φώντας στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, τους δένει η κοινή Ημαθιώτικη καταγωγή και κάνουν αρκετή παρέα στα διαλείμματα των προβών, κάτι που το μαρτυράνε και οι selfies!
Ο Αβραάμ και ο Φώντας έχουν περάσει ήδη από τη διαδικασία των battles, καταφέρνοντας να «εξοντώσουν» τον αντίπαλο και να συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Τώρα μένει μόνο η εμφάνιση της Στεφανίας, πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα, για να δούμε αν η Ημαθιώτικη τριάδα θα καταφέρει να συνεχίσει αλώβητη στο Voice.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ