Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάγεψε τον Πειραιά η Σόνια Θεοδωρίδου

Μια θάλασσα τραγούδια από τη Βεροιώτισσα σοπράνο
Μια συγκλονιστική βραδιά χάρισε το βράδυ της Παρασκευής στο κοινό του Πειραιά η Σόνια Θεοδωρίδου. Η διεθνούς φήμης Βεροιώτισσα σοπράνο, μάγεψε με μια εμπειρία ζωντανής ακρόασης το φιλόμουσο κοινό που παραληρούσε σε κλίμα ενθουσιασμού στην κατάμεστη αίθουσα «Δημήτρης Ροντήρης» του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης. Στη συναυλία «Μία θάλασσα τραγούδια» συμμετείχαν η ορχήστρα Mobile και οι χορωδίες Cantabile, η Δημοτική Χορωδία Νέας Σμύρνης και η Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ ενώ διηύθυνε ο μαέστρος Θόδωρος Ορφανίδης.
Παρουσιάστηκαν έργα το κλασικού και του σύγχρονου ρεπερτορίου σε απόλυτη αρμονία με τη θάλασσα και το λιμάνι, αλλά και το κλίμα των εορτών που… φαίνονται στο βάθος! Η Σόνια Θεοδωρίδου ταξίδεψε το κοινό της σε όλα τα μήκη και πλάτη της Μεσογείου, ερμηνεύοντας μοναδικά αγαπημένα τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών, όπως του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Γιάννη Μαρκόπουλου, του Λούτσιο Ντάλα, και άλλων.
Το κοινό χάρισε το παρατεταμένο του χειροκρότημα στη σοπράνο και τους υπόλοιπους συντελεστές ενώ η Σόνια Θεοδωρίδου επιφύλαξε μια έκπληξη για τους Πειραιώτες, καθώς, ολοκληρώνοντας τη συναυλία της με τα «Παιδιά του Πειραιά», η σοπράνο ξεχύθηκε στο κοινό και τραγούδησε και χόρεψε μαζί του μέσα σε γιορτινό και ευχάριστο κλίμα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ