Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τη Σχολή Αστυνομίας στη Βέροια επισκέφθηκαν συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ.

Συνδικαλιστικά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκαν το διήμερο 6 και 7 Νοεμβρίου στη Βέροια, με αφορμή την ετήσια τακτική γενική συνέλευση που πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας (ΕΑΥΝΗ). Ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γρηγόρης Γερακαράκος, ο εκπρόσωπος του ΤΕΑΠΑΣΑ Γιώργος Αβριλιώνης, ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο ΔΣ του ιδρύματος «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας» Λάμπρος Μητσικός και ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ. Ιωάννης Τσαγανός, ήταν και οι επίσημοι ομιλητές της ενημερωτικής ημερίδας που διοργανώθηκε παράλληλα με τη συνέλευση, για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).
Την επόμενη μέρα, οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στους χώρους της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας, όπου είχαν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν δια ζώσης την πλήρη αρτιότητα των εγκαταστάσεων της Σχολής αλλά και να ενημερωθούν εκτενώς για όλα τα ζητήματα χρήσης της ΣΜΕΒΕ από τον Διοικητή αυτής Α/Δ κ. Κούγκα Διονύσιο.
Η ΕΑΥΝΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη της, που στήριξαν με τη δυναμική παρουσία τους τη συνέλευση και φυσικά όλους τους προσκεκλημένους που παρευρέθηκαν, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αμέριστη συμπαράσταση τους στους προβληματισμούς των αστυνομικών Ημαθίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ