Quantcast

http://picasion.com/

Μπέλλα: «Δεν είμαι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Αλεξανδράκη-Μηλιώνη»

Έβαλε τέλος στις φήμες
Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία διέψευσε για μια ακόμη φορά τις φήμες που τη θέλουν να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Δήμητρας Αλεξανδράκη και του Δημήτρη Μηλιώνη. «Δεν ισχύουν οι φήμες ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση
Αλεξανδράκη-Μηλιώνη. Εγώ έλειπα στο εξωτερικό. Όταν το έμαθα έμεινα. Δεν το περίμενα. Λέω, γιατί τόσος ντόρος; Ο άνθρωπος έχει σχέση. Δεν είναι ωραίο αυτό. Τη Δήμητρα τη γνώρισα στην πασαρέλα. Τον Δημήτρη τον ήξερα και καλύτερα τον γνώρισα σε κοινές παρέες. Και από τη Δήμητρα. Δεν χρειάστηκε να μιλήσω με τον Δημήτρη μετά από όσα έγιναν. Δεν στενοχωρήθηκα τόσο εγώ. Όσο το πως θα το πάρει η Δήμητρα. Η Δήμητρα εννοείται ξέρει. Αλλά τώρα είναι στο ριάλιτι, οπότε είναι κρίμα. Χαλάστηκα γιατί είναι ψέμα. Αν ήταν αλήθεια θα το έλεγα. Σας λέω την αλήθεια. Δεν έχω λόγο να κρυφτώ», είπε, μεταξύ άλλων, η Σταρ Ελλάς 2018.

1 σχόλιο:

  1. ΦΤΟΥ ΡΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ!
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;
    ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΡΕ ΒΕΡΟΙΩΤΗ ΣΩΣΕ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ