Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτος μάγκας ο Τερζής

Επιτέλους νίκη για τον Άρη! Έπειτα από 4 ήττες και στο πρώτο παιχνίδι στη μετα-Ερέρα εποχή, επικράτησε του Απόλλωνα στη Ριζούπολη με σκορ 1-2. Οι «κίτρινοι» πέτυχαν μια νίκη-ανάσταση με υπηρεσιακό τεχνικό τον δικό μας τον Απόστολο Τερζή. Ο Βεροιώτης τεχνικός, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας
με τον Πάκο Ερέρα, ανέλαβε την ομάδα και ήταν εκείνος που οδήγησε προπονητικά τον Άρη στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο τρόπος που κοουτσάρισε την ομάδα, οι αλλαγές που έκανε κατά την διάρκεια του ματς και κυρίως οι βασικές επιλογές του ήταν εκείνες που έδωσαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα, στο τέλος του παιχνιδιού, ο Απόστολος Τερζής, μαζί με τους στενούς συνεργάτες του, έβγαλε μια αναμνηστική φωτογραφία μέσα από τα αποδυτήρια της Ριζούπολης. Πρώτος μάγκας ο Τερζής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ