Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού, την πρόληψη και τη θεραπεία διοργανώνεται στη Βέροια

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και άκρως ενημερωτική εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού, διοργανώνεται την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 στην Αντωνειάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας. Η ημερίδα με θέμα «Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία», θα έχει ελεύθερη
είσοδο και έρχεται σε συνέχεια των δράσεων ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, που διοργάνωσαν το ΚΕΠ Υγείας του δήμου, το Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, η ΚΕΠΑ, το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βέροιας, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Παράρτημα Βέροιας) και ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- Έναρξη - Χαιρετισμοί.
- Ομιλία: «Πρόληψη και έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου του μαστού». Κυρόπουλος Γιώργος, Ακτινολόγος, εξειδικευμένος στις παθήσεις του μαστού.
- Ομιλία: «Διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού». Κασαράκης Δημήτριος, Δ/ντης Β’ Ογκολογικής Κλινικής Α.Ν.Θ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ».
- Ομιλία: «Χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού». Παυλίδου Φωτεινή, Χειρούργος μαστού, Δ/ντρια Χειρουργικό- Ογκολογικό Τμήμα Μαστού Α.Ν.Θ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ».

- Συντονιστής: Χρήστος Κούτρας Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας, «Συντονιστής Δ/ντής Παθολογικής κλινικής Γ.Ν. Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας)».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ