Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οικονομική ενίσχυση 7.000 ευρώ στο ΚΕΜΑΕΔ από τον Δήμο Βέροιας

Σε ενίσχυση ύψους 7.000 ευρώ προς το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων, προχώρησε ο Δήμος Βέροιας, ύστερα από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, απευθύνει ευχαριστήριο τόσο στον δήμαρχο για την στήριξή του όσο και τους αντιδημάρχους κ. κ Ασλάνογλου και Λυκοστράτη που μαζί με το Δ.Σ. του Συλλόγου διοργάνωσης του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Βέροιας, έκαναν χορηγία 3.000 ευρώ με κατάθεση στην τράπεζα για λειτουργικά έξοδα του Κέντρου. Αναλυτικά στο ευχαριστήριο αναφέρεται:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Δ. Βέροιας ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην απογευματινή συνεστίαση στο χώρο του Κέντρου Μέριμνας την Κυριακή 11-11-18. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη που με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας έκανε χορηγία προς το Κέντρο Μέριμνας για λειτουργικά έξοδα 7.000 ευρώ. Ευχαριστούμε για την ευαισθησία & την αμεσότητα στην λύση των προβλημάτων μας. Τους αντιδημάρχους κ. Ασλάνογλου & κ. Λυκοστράτη, που μαζί με το Δ.Σ. του Συλλόγου διοργάνωσης του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Βέροιας έκανα την χορηγία 3.000 ευρώ με κάταθεση στην Τράπεζα στο Σύλλογο μας για λειτουργικά έξοδα του Κέντρου. Τους ευχαριστούμε για την ουσιαστική παρέμβαση & την ανθρώπινη προσέγγιση. Τον Πρόεδρο της Κ.Α.Π.Α. κ. Διαμάντη, την Δημοτική Σύμβουλο Θωμαή Στιόκα, τον Πρόεδρο ΠΟΕ ΔΕΥΑ κ. Παύλο Δραγκόλα, την πρώην Δήμαρχο κ. Ουσουλτζόγλού, την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βέροιας, την Πρόεδρο του Συλλόγου Βεροιέων κ. Α. Στεφανίδου.

Ευχαριστούμε επίσης τους καλούς μας φίλους Ιφιγένεια Βασιλειάδου (είδη μαναβικής), Κατερίνα & Γιώργο Πολιτίκο (δωρεά εργαστηρίων) κ. Γκαζνάκη (δωρεά κρέας), την κ. Σούλα Κόγιας (δωρεά άρτου), τους Λίτσα & Κώστα Αλεξανδρίδη (δωρεά ειδών διατροφής), τους αδερφούς Παπαιωάννου (για την δωρεά γλυκού), το Σούπερ Μάρκετ ΠΡΩΤΕΑΣ (για την δωρεά προϊόντων), την Δέσποινα Χατζόγλου (για την δωρεά μαλλιών πλεξίματος), το Catering ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, το οινοποιείο ΜΠΟΥΤΑΡΗ στην Στενήμαχο για την δωρεά κρασιών & τα Σούπερ Μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, την επιχείρηση τυροκομικών ΜΠΕΛΑΣ (για την δωρεά τυριών), την επιχείρηση ΚΡΕΠΟΥΛΗΣ & τον Αλέξη Σιχονίδης, τον κ. Παύλο Μανουσαρίδηα (για την δωρεά μαναβικής)

Και τέλος τους σεφ που οργάνωσαν το γεύμα της βραδιάς Αντώνη Μουστάκα, Μαρίνο Χονδρολίδη, Χρήστο Γκρέμο, Αντώνη Πανουσιάδης, Δανάη Κοκόλη, Θώμα Ράντη για ακόμα μια φόρα

Η Πρόεδρος του Συλλόγου και Εθελόντρια Διευθύντρια

Μιχαηλίδου - Δαμιανίδου Μελίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ