Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

24ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ: Δημόσιοι υπάλληλοι και εκπαιδευτικοί στην Πλατεία Δημαρχείου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε για σήμερα η ΑΔΕΔΥ
Εκπαιδευτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, κατά κύριο λόγο, συγκεντρώθηκαν πριν λίγη ώρα στην Πλατεία Δημαρχείου, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που εξήγγειλε για σήμερα το βασικό συνδικαλιστικό τους όργανο. Αν και η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν και η αναμενόμενη, ωστόσο εκπρόσωποι των δημοσίων υπαλλήλων και της ΕΛΜΕ που βρέθηκαν στις 10:30 έξω από το δημαρχείο Βέροιας έδωσαν το στίγμα της σημερινής διαμαρτυρίας που είναι κυρίως μισθολογικά και ασφαλιστικά θέματα.Η ΑΔΕΔΥ με την απεργία στο Δημόσιο, ζητά αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, σταδιακή αποκατάσταση όλων των συντάξεων, αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, μείωση των συντελεστών του ΦΠΑ στο 15%, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, κατάργηση της τροπολογίας Γεροβασίλη (άρθρο 24Α Ν. 4396/2016) για την αξιολόγηση.
Κεντρικός ομιλητής στην συγκέντρωση ήταν ο πρόεδρος της Ν. Τ ΑΔΕΔΥ Ημαθίας και πρόεδρος της ΕΛΜΕ, Θόδωρος Κακαγιάννης, ενώ παρόν ήταν και ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΚΚΕ, Γιώργος Μελιόπουλος.

































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ