Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

4η στο «Shopping Star» η Βεροιώτισσα Ολυμπία

Τι βαθμό της έδωσε η Βίκυ Καγιά;
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η 3η εβδομάδα της 3ης σεζόν του «Shopping Star», με τις 5 παίκτριες να καλούνται να αναδείξουν το denim παντελόνι, να ριχτούν στον αγώνα του shopping και να δημιουργήσουν το τέλειο look σύμφωνα με το θέμα. Την
εβδομάδα άνοιξε η 25χρονη Ολυμπία, η Βεροιώτισσα εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής που φέτος εργάζεται ως αναπληρώτρια στην Αθήνα. Δεν ήταν πολύ τυχερή στην επιλογή του φακέλου, που κρύβει επιπλέον ή λιγότερο χρόνο ή χρήματα, καθώς της κόστισε 10 λεπτά από το χρόνο της και σε συνδυασμό με τους αργούς της ρυθμούς, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις αγορές της. Ενώ μπήκε στο κατάστημα με τα αξεσουάρ, δεν πρόλαβε να αγοράσει κάτι,
χάνοντας έτσι βαθμό από τις συμπαίκτριές της, που τη βαθμολόγησαν με 28 βαθμούς και μέσο όρο 7/10. Στο τέλος της εβδομάδας η παρουσιάστρια και fashion expert Βίκυ Καγιά, δίνει τη δική της βαθμολογία που κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα.
Η Βίκυ Καγιά σχολιάζοντας την εμφάνιση της Ολυμπίας, είπε πως έκανε πολύ καλή δουλειά με υπέροχο σετάρισμα. Βρήκε φανταστικό το μπλε σκούρο καμπάνα τζιν, της άρεσε το animal print μπλουζάκι με το μαύρο γιακά και το σακάκι που ήταν σε σωστό μήκος και την κολάκευε, βρήκε πολύ σωστά το μακιγιάζ και τα μαλλιά της που ήταν απλά, αλλά όχι το παπούτσι της, που ενώ η επιλογή του χρώματος ήταν εύστοχη, δεν προτιμούσε γόβα με το συγκεκριμένο look. Η έλλειψη τσάντας και κοσμημάτων, καθώς δεν πρόλαβε να επισκεφθεί το τελευταίο κατάστημα με τα αξεσουάρ, της στοίχισε 1 βαθμό και στη βαθμολογία της Βίκης Καγιά, που τη βαθμολόγησε με 6 και με το 7 που πήρε από τις συμπαίκτριές της, κατετάγη τέταρτη στον πίνακα, με τελική βαθμολογία 6,5/10.
Χαλαρή η Ολυμπία, δεν έδειξε να ενοχλείται από το αποτέλεσμα, καθώς όπως είπε, γνώριζε ότι δε θα τα πήγαινε πολύ αλά, λόγω της έλλειψης τσάντας και αξεσουάρ. «Θα μπορούσα να τα είχα πάει καλύτερα, αν είχα προλάβει να ολοκληρώσω τις αγορές μου. Το αποτέλεσμά μου όμως ήταν ημιτελές, οπότε δεν ένιωσα ότι συναγωνιζόμουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ