Κλείστε το τέλειο παιδικό πάρτι στον «Punchinello» - Με νέους χώρους και νέα πακέτα γενεθλίων!

- 7 νέα είδη διαφορετικά σε κάθε μπουφέ
- Νέα super πακέτα προσφορών, top class special και απλά

Όταν πλησιάζει η ώρα των γενεθλίων του παιδιού μας, η επιλογή για το πιο όμορφο, συναρπαστικό και αξέχαστο πάρτι στη Βέροια και φυσικά με τα πιο οικονομικά πακέτα, είναι μια. «Punchinello»! Ο πιο αγαπημένος χώρος των παιδιών, φέτος το χειμώνα είναι πιο ανανεωμένος και παιχνιδιάρικος από ποτέ. Με νέες αίθουσες, νέα παιχνίδια, νέες δραστηριότητες, νέα αίθουσα bebe για παιδάκια μέχρι 4 ετών αλλά και νέα πακέτα για παιδικά πάρτι με νέα ειδή μπουφέ. Όλα νέα και ακόμα καλύτερα, όπως μόνο ο παιδότοπος «Punchinello» ξέρει να προσφέρει!
Με τα πιο οικονομικά πακέτα παιδικών γενεθλίων που βρίσκουμε μόνο στον «Punchinello». Με 7 νέα είδη, διαφορετικά σε κάθε μπουφέ και νέα πακέτα προσφορών, top class special και απλά. Κλείστε τα πιο αξέχαστα πάρτι για τα αγγελούδια σας, χαρίστε τους υπέροχες στιγμές χαράς και επωφεληθείτε από τα μοναδικά καινούρια πακέτα με νέα είδη μπουφέ που προσφέρει ο «Punchinello» και θα ξετρελάνουν παιδιά και γονείς! Για περισσότερες πληροφορίες, τιμές και τα νέα πακέτα, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6983224701 ή 2331020553 (κύριος Νάκης).
Καθημερινά κοντά σας, από το πρωί έως το βράδυ, για το καθημερινό παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση των παιδιών κάθε ηλικίας, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, υπό την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών. Στον «Punchinelllo» δε διασκεδάζουν μόνο τα παιδιά αλλά και οι γονείς, που μπορούν να απολαύσουν τον καφέ και το ποτό τους και να χαλαρώσουν σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ