Quantcast

http://picasion.com/

Ξανά και ξανά και ξανά... ο «Happy Cook» στη Βέροια

Το απόγευμα του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου μεταδόθηκε σε επανάληψη (συνολικά για τρίτη φορά!) από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η εκπομπή «Happy Cook», με παρουσιαστή τον Ευτύχη Μπλέτσα. Τα γυρίσματα του επεισοδίου είχαν γίνει πριν από δύο χρόνια περίπου, ωστόσο οι επιτελείς του
καναλιού αποφάσισαν να το παρουσιάσουν ξανά στο τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, απ' ότι μάθαμε σημείωσε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης απ' ολόκληρη την Ελλάδα. Μονάδες παραγωγής με Βεροιώτικα προϊόντα που ξεχωρίζουν στην Ελληνική αγορά, αλλά και τοπικές επιχειρήσεις, άνοιξαν τις πόρτες τους στον
«ευτυχισμένο» μάγειρα. Φυσικά και δεν παρέλειψε να κάνει βόλτες στα αξιοθέατα της Βέροιας, χαρίζοντάς μας πανοραμικά πλάνα από τις ομορφιές της πόλης μας...

Ξεκίνησε την περιήγησή του από το κέντρο της πόλης, με ένα κομμάτι χειροποίητη σπανακόπιτα από το φούρνο του «Κόγια» και αφού πέρασε μια βόλτα από τον Άγιο Αντώνιο και την πλατεία Ωρολογίου, μπήκε στο αυτοκίνητο και επισκέφθηκε τη φάρμα «Κουτσιώφτη» στο Μακροχώρι, εκεί όπου τα ζώα ακούν κλασσική μουσική και τρέφονται με μυρωδικά.
Εκεί, αφού περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και μίλησε με τους ιδιοκτήτες, δοκίμασε επί τόπου το φημισμένο του μοσχαρίσιο κρέας. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το εστιατόριο «Βεργιώτικο», όπου παρακολούθησε τον Σεφ εν ώρα εργασίας και γεύτηκε κάποια από τα πιάτα του. Επόμενη στάση το ξενοδοχείο «Veritas» στο κέντρο της πόλης για ανάπαυση και σουφλέ σοκολάτας.
Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας «Κανδύλας», όπου επισκέφθηκε στη συνέχεια, μίλησε με τον ιδιοκτήτη και μας παρουσίασε τα παραδοσιακά προϊόντα από ταχίνι και τις μαρμελάδες, καθώς και το δυνατό χαρτί, το ταχίνι και τον χαλβά. Αφού απόλαυσε ένα σάντουιτς με ταχίνι και μαρμελάδα στην Μπαρμπούρα, ένα κομμάτι ρεβανί από τον «Παγούρα»
και ένα... κουτί για το δρόμο δε θα μπορούσαν να λείψουν από το μενού της εκπομπής, καθώς η Βέροια είναι γνωστή πανελλαδικά για το παραδοσιακό της γλυκό. Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ