Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας... σε τίτλους

Κούσιου, κουνούπια, επέκταση Νοσοκομείου...
Η 19η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Βέροιας για το 2018 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, στο Δημαρχείο της πόλης, με τους επικεφαλής των παρατάξεων, τους δημοτικούς συμβούλους και τους
προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, να παίρνουν το λόγο στην προ ημερησίας διάταξης συνεδρίαση, καταθέτοντας απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Η γέφυρα Κούσιου, ο ιός του Δυτικού Νείλου και τα έργα επέκτασης ήταν κάποια από τα θέματα που κυριάρχησαν αρχικά στη συνεδρίαση. 

  • Το λόγο πήρε αρχικά ο Δήμαρχος Βέροιας, αναφερόμενος στην επίσκεψή του στο Νοσοκομείο και τα... καλά νέα που πήρε από το Διοικητή για την έλευση 2 αναισθησιολόγων. Όσο για τα έργα επέκτασης; Από Δευτέρα στα Υπουργεία!
  • Με την ελπιδοφόρα τροπή που πήρε τον τελευταίο καιρό το θέμα της γέφυρας Κούσιου, θέλησε να προλάβει τις κακές γλώσσες που θα έλεγαν πως δε βλέπουν κινητοποίηση στο έργο, λέγοντας πως ο μεταλλικός σκελετός θα κατασκευαστεί σε εργοστάσιο και... τσουπ θα έρθει έτοιμος να στηθεί στο σημείο. Σε 5 με 6 μήνες θα ξυπνήσουμε ένα πρωί με γέφυρα! Για να δούμε...
  • Σε άλλο ένα «στολίδι» της πόλης, αυτό της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου, που προχωράει με ρυθμούς νεκρής μάλλον χελώνας, αναφέρθηκε ο Χρήστος Κούτρας, δημοτικός σύμβουλος και διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής, λέγοντας πως όοοταν ολοκληρωθεί, όμοιό του δε θα υπάρχει. Πρότεινε μάλιστα επίσκεψη, όχι μόνο στον Υπουργό Υποδομών αλλά και Υγείας, μπας και επισπευσθούν οι διαδικασίες.


  • Για την αύξηση των κρουσμάτων του Ιού του Δυτικού Νείλου ενημέρωσε στη συνέχεια, με πρόσφατο ένα περιστατικό από το Μακροχώρι, που έφτασε στο Νοσοκομείο με όλα τα συμπτώματα. Μάλιστα «στοχοποίησε» τα θηλυκά κουνούπια για τη μεταφορά του ιού, καθώς αυτά είναι που τσιμπάνε, προτρέποντας τους πολίτες να παίρνουν μέτρα προστασίας μέχρι να χειμωνιάσει. Ούτε θηλυκό κουνούπι να μη σε αγγίξει!
  • Την επιτυχία του προγράμματος «Καλοκαίρι στην Πόλη» μοιράστηκε με το Σώμα ο Γιώργος Σοφιανίδης, αντιδήμαρχος Παιδείας, ευχαριστώντας τους 70 εθελοντές για τη συμβολή τους σε αυτή. Ανακοίνωσε μάλιστα την προετοιμασία του προγράμματος και του χρόνου, με ειδικό πρόγραμμα και για παιδιά ΑμΕΑ.
Κατά τα άλλα, τα 22 θέματα της ημερήσια διάταξης, πέρασαν μάνι - μάνι και η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε στα επόμενα 25 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ