Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Υπουργείο η (μη) επέκταση του Νοσοκομείου Βέροιας - Έρχονται μόνιμοι αναισθησιολόγοι

Δυο από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο της Βέροιας έθιξε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης. Αναφερόμενος στην πρόσφατη επίσκεψή του με συνεργάτες του στη Μονάδα Υγείας της πόλης μας και στη συνάντηση
που είχε με τον Διοικητή κ. Δημήτρη Μαυρογιώργο, είπε πως συζητήθηκαν δύο θέματα. Η καθυστέρηση του έργου επέκτασης της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου και η έλλειψη αναισθησιολόγων, κάτι που κρατά κλειστά τόσο τα τακτικά χειρουργεία όσο και τη Μαιευτική Κλινική, που κατέβασε ρολά για 10 μέρες μέσα στον Αύγουστο.



Όπως ανέφερε, «Το έργο της ανέγερσης της νέας πτέρυγας προχωράει με τόσο αργούς ρυθμούς, που θα λέγαμε ότι είναι σταματημένο. Προφανώς πρόκειται για λόγους έλλειψης χρημάτων. Συμφωνήσαμε να μεταβούμε στην Αθήνα στον αρμόδιο Υπουργό, προκειμένου να επιταχυνθεί το έργο. Επιπλέον, θίξαμε το θέμα των αναισθησιολόγων. Ο Διοικητής ήταν καθησυχαστικός, λέγοντάς μας πως στα μέσα Σεπτεμβρίου, 2 μόνιμοι αναισθησιολόγοι θα έρθουν στο Νοσοκομείο, ώστε να πάψει το πρόβλημα να υπάρχει, όπως τα τακτικά χειρουργεία που δε γίνονται εδώ και μήνες, ενώ η μαιευτική κλινική παρέμεινε κλειστή για 10 μέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ