Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τέλος το πάρκινγκ στην Πλατεία Πλατάνων - Αποκλείστηκε με κορδέλες

Στο επόμενο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου η αξιοποίηση της Πλατείας
Αποκλεισμένη με κορδέλες είναι τις τελευταίες ημέρες η Πλατεία Πλατάνων, που συνοδεύονται με ανακοίνωση της Δημοτικής Αστυνομίας που ενημερώνει τους οδηγούς πως από τις 3 Σεπτεμβρίου απαγορεύεται η στάθμευση
στο σημείο. Στα σχέδια του δήμου είναι είναι η αξιοποίηση της πλατείας, στο επόμενο τεχνικό πρόγραμμα, σύμφωνα με την πλήρη μελέτη που είχαν καταθέσει αρχιτέκτονες της Βέροιας, όπως ανέφερε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Σιδηρόπουλος.
Προηγήθηκε η κατάργηση των θέσεων στάθμευσης του Δασαρχείου και της Κτηματικής Υπηρεσίας, που με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στις αρχές του καλοκαιριού μεταφέρθηκαν σε άλλο σημείο ενώ σταδιακά, στην περίμετρο, θα τοποθετηθούν και κάγκελα.




2 σχόλια:

  1. Περαιτέρω μείωσι τῶν θέσεως σταθμεύσεως = ἄλλη μία κίνησι ὑποβαθμίσεως τῶν πέριξ καταστημάτων καὶ ταλαιπωρίας περιοίκων κατοίκων καὶ περαστικῶν ὁδηγῶν._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχιτέκτονες κ δημοτικό συμβούλιο πήραν απόφαση.Δεν πηράζει που δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ