Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάνος: «Δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω συμπαίκτης με τον Τουρέ»

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό στο Φάληρο, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Το γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμούς στους Πειραιώτες σημείωσε ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης αποθέωσε τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος επανεμφανίστηκε με
την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο 24χρονος επιθετικός από τη Βέροια δήλωσε στην Cosmote TV: «Δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχω συμπαίκτη αυτόν τον τεράστιο παίκτη που έχει παίξει σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι. Είναι τιμή μου και προσπαθώ κάθε μέρα να κερδίζω από αυτόν».

Ακολούθως ο τέως φορ της «Βασίλισσας του Βορρά», είπε για το γκολ του: «Δίνει ψυχολογία σε εμάς τους επιθετικούς το γκολ. Μακάρι να συνεχίσω να σκοράρω και να είμαι καλός. Θέλω να προσφέρω γιατί αυτή η ομάδα αξίζει να κερδίζει». Όσο για το προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Θα δώσουμε το 100%. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Υποδεχόμαστε μια δυνατή ομάδα, αλλά δεν φοβόμαστε, είμαστε καλύτεροι και δείχνουμε στο γήπεδο ποιος θέλει τους 3 βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ