Quantcast

http://picasion.com/

Ένα εκατ. ευρώ η ζημιά από τη χθεσινή πυρκαγιά σε επιχείρηση στον Αγ. Γεώργιο Βέροιας

Κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ υπολογίζεται η ζημιά που προκάλεσε η χθεσινή πυρκαγιά στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεων επιχείρησης εμπορίας οχημάτων και διαλογητήριο. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Διονύση Κωτσιόπουλο που μίλησε στο
veriotis.gr από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση της πυροσβεστικής) 220.000 πλαστικές κλούβες μεταφοράς φρούτων έγιναν παρανάλωμα του πυρός, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να έχει πληγεί αυτή τη στιγμή περίπου με 1 εκατομμύριο ευρώ.
Οι εικόνες του πυκνού μαύρου καπνού προκάλεσαν αίσθηση χθες το απόγευμα στους Βεροιώτες ενώ χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της πυροσβεστικής δεν επεκτάθηκε στους υπόλοιπους χώρους των εγκαταστάσεων. Εξάλλου δεν κινδύνευσε κανένας από τους εργαζόμενους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στους χώρους της επιχείρησης, ενώ οι δύο εκρήξεις που ακούστηκαν, όπως ανέφερε ο κ. Κωτσιόπουλος, προέρχονταν από παλιά αντικείμενα και αναπτήρες που ήταν στους κάδους απορριμμάτων.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ