Quantcast

http://picasion.com/

Στάχτες και αποκαΐδια: Δείτε video και φωτογραφίες από την μεγάλη πυρκαγιά στη Βέροια

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 20/9 σε επιχείρηση εισαγωγής και εμπορίας μεταχειρισμένων οχημάτων παντός τύπου και συσκευασίας, στο 7ο χιλιόμετρο Βέροιας - Αγίου Γεωργίου. Ο πυκνός μαύρος καπνός έγινε αμέσως ορατός από πολλά χιλιόμετρα, αναστατώνοντας τους
κατοίκους της Βέροιας και των γύρω περιοχών. Η φωτιά ξέσπασε στον πίσω εξωτερικό χώρο της επιχείρησης, σε πλαστικές κλούβες, κατακαίοντας μαζί με τις εκατοντάδες κλούβες, παλέτες, καρότσες φορτηγών και εργαλεία, ενώ έκαψε και βλάστηση στο διπλανό οικόπεδο.

Στο σημείο έσπευσαν δεκάδες οχήματα της Πυροσβεστικής, από Βέροια, Νάουσα, Έδεσσα και Θεσσαλονίκη, που πάλευαν για ώρα να περιορίσουν τη φωτιά, πριν επεκταθεί σε διπλανή επιχείρηση ξυλείας αλλά και στα δεκάδες οχήματα που υπήρχαν στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης, λίγα μέτρα από την εστία της φωτιάς.


Δραματικές στιγμές έζησαν και οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης που έσπευσαν στο σημείο, που λύγισαν βλέποντας την περιουσία τους να παραδίδεται στις φλόγες, επιχειρώντας να σώσουν οι ίδιοι ότι μπορούσαν. Ευτυχώς όμως ουδείς, από τους ιδιοκτήτες ή το προσωπικό, δεν κινδύνευσε, καθώς η φωτιά προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές, μέχρι στιγμής ανυπολόγιστες.

Γύρω στις 8 το βράδυ, η εστία της φωτιάς είχε περιοριστεί αρκετά, ωστόσο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παρέμεναν στο σημείο για τυχόν αναζωπύρωση. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το veriotis.gr που βρέθηκε στο σημείο:








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ