Quantcast

http://picasion.com/

Μεγάλες ευκαιρίες στην Εκποίηση επίπλων της «Εν οίκω Μακεδονική» - Απίστευτες τιμές!

Η «Εν οίκω Μακεδονική» από το 1977 είναι κοντά σας και σας παρέχει έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας και άνεσης, πάντα με σεβασμό προς κάθε πελάτη. Εδώ και 41 χρόνια οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό της επιχείρησης σας εξυπηρετούν με αγάπη και έντονη θέληση για την βέλτιστη κάλυψη των αναγκών
σας. Από 1 Σεπτεμβρίου το γήρας χτύπησε την πόρτα της επιχείρησης προσφέροντας παράλληλα το προνόμιο στον κόσμο της Βέροιας και των γύρω περιοχών να αποκτήσουν τα ποιοτικά εκθεσιακά έπιπλα της, με έκπτωση έως και -70%.

Στο εκθεσιακό τμήμα της Εν οίκω Μακεδονικής θα βρείτε έπιπλα που καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη, προσφέροντας ποιοτικά έπιπλα κάθε στυλ. Καναπέδες, τραπεζαρίες, πολυθρόνες, κουζίνες και κάθε λογής διακοσμητικό σε τιμές και ποιότητα που σοκάρουν.











Η Εν οίκω Μακεδονική σας καλεί να μαγευθείτε από τις απίστευτες τιμές, με ωράριο λειτουργίας καθημερινά από τις 9:00-14:00 και 17:30-20:30 και Σάββατο 9:00-14:00.

Η εν οίκω, στεγάζεται στο 2ο χλμ Βέροιας Νάουσας. Τηλέφωνο: 23310 62566

Καλές αγορές!































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ