Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοντογιαννίδης: «Γιατί να μην ξανασυνεργαζόμουν με τον Αλέξανδρο Ρήγα;»

Για τη σειρά Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; μίλησε ο Βεροιώτης ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε». «Γιατί να μην ξανασυνεργαζόμουν με τον Αλέξανδρο Ρήγα; Η συνεργασία μας δεν διακόπηκε, απλά σε εκείνη τη σειρά είχα εγώ μια άποψη,
όπως έχω για όλα στη ζωή, η οποία ήταν αντίθετη με κάποιες άλλες απόψεις. Δεν συναντιόμασταν παρά μόνο σε γυρίσματα γιατί οι δικές μου οι σκηνές, επειδή ήταν γκεστ, γινόταν ένα γκρουπάρισμα και έκανα πέντε, έξι μαζί. Αυτοί που είχαν φοβερή δουλειά τότε ήταν τα κορίτσια περισσότερο. Όταν γυρίζεις μια εκπομπή, όχι σίριαλ, οποιαδήποτε εκπομπή 48 ώρες το… 24ωρο προφανώς όλων τα νεύρα θα είναι στη τσίτα.
Είχε τρομακτική επιτυχία πριν προβληθεί. Με σημερινές ορολογίες, είχε 1,5 εκατομμύριο likes πριν παιχτεί το πρώτο επεισόδιο. Εγώ απ’ ότι έμαθα, που δεν έμαθα 100%, είναι ότι σταμάτησε η σειρά γιατί δεν προλάβαιναν τα γυρίσματα», κατέληξε ο Παύλος Κοντογιαννίδης. 


Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ