Quantcast

http://picasion.com/

Αγιασμός για τη νέα δικαστική χρονιά στα Δικαστήρια της Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας δικαστικής περιόδου. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Βέροιας κ. Παντελεήμων, που ευχήθηκε στο Νομικό Σώμα καλή χρονιά στο έργο, με ακεραιότητα και
αυξημένη συναίσθηση της αποστολής και της ευθύνης του. Όπως ανέφερε, η απονομή του δικαίου δεν είναι απλή, οι νόμοι της πολιτείας είναι νόμοι ανθρώπων και παρά την καλή θέληση και την προσπάθεια των νομοθετούντων, δεν είναι πάντοτε τέλειοι. Γι' αυτό και στην απόδοση της δικαιοσύνης σημαντικός είναι ο ρόλος των δικαστικών λειτουργών, που υπερβαίνοντας πολλές φορές την προσωπική τους γνώμη, προσπαθούν να την αποδώσουν κατά το δυνατό, αντικειμενικά.

Παρόντες στον Αγιασμό, η πρόεδρος των Δικαστηρίων, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Εισαγγελείς, Δικαστές, Δικηγόροι, Γραμματείς και Δικαστικών Υπαλλήλων. Μετά το πέρας του Αγιασμού, ακολούθησε μπουφές με αλμυρά και γλυκά εδέσματα, καθώς και πολλά νομικά... πηγαδάκια.
 Δείτε φωτογραφίες:













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ