Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θρήνος στη Βέροια: «Έφυγε» ο Στέφανος Γκαλίτσιος

Το χαμογελαστό παιδί της «Venus»
Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Βέροιας, μετά την ξαφνική είδηση του θανάτου του Στέφανου Γκαλίτσιου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων, σκορπώντας θλίψη και στεναχώρια στα αγαπημένα του πρόσωπα. Με
καταγωγή από την Φυτειά, υπήρξε ένας ιδιαίτερα δραστήριος και αγαπητός άνθρωπος, με ηθικές αρχές και αξίες. Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος της «Venus», ενώ το 2014 είχε ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς είχε κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Γιάννη Παπαγιάννη.

Ένας νέος άνθρωπος («έφυγε» σε ηλικία μόλις 53 ετών) πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Αυγούστου στην εκκλησιά του Κωνσταντίνου και Ελένης στα εργατικά. Η δημοσιογραφική ομάδα του veriotis.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό παράδεισο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ