Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πασίγνωστος Βεροιώτης από τις Ειδικές Δυνάμεις, Bodyguard των διασήμων στη Μύκονο

Διαθέτει ένα από τα πιο καλο...«χτισμένα» κορμιά, όχι μόνο της Βέροιας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Με θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού, σκληρή εκπαίδευση, διακρίσεις στο bodybuilding και ατελείωτες ώρες στα γυμναστήρια, ο Βεροιώτης «κομάντο» είναι ο φίλος που
όλοι μας θα θέλαμε να έχουμε για να μας προστατεύει από όποιον μας πειράξει! 
Ο Γιώργος Τσιπλακίδης, αυτή την περίοδο εργάζεται στη Μύκονο, ως bodyguard των διάσημων προσωπικοτήτων που καταφθάνουν στο κοσμικό νησί. 
«Στόχος» τις προηγούμενες ημέρες ήταν μάλιστα ο «βασιλιάς του Instagram» Νταν Μπιλζέριαν, ο διάσημος εκατομμυριούχος και εκκεντρικός playboy Αρμένικης καταγωγής που επέλεξε τη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές, συντροφιά με όμορφες παρουσίες, σαμπάνιες χιλιάδων ευρώ, ξέφρενα πάρτι και πολλές φωτογραφίες και insta stories που παρακολούθησαν οι πάνω από 26 εκατομμύρια followers του στο instagram.



Δίπλα του σε κάθε του βήμα ο Γιώργος Τσιπλακίδης, που ευτυχώς, καθ' όλη τη διάρκεια της έξαλλης παραμονής του στη Μύκονο, χρειάστηκε να τον προστατεύσει ευτυχώς μόνο από θαυμαστές που πάλευαν για μια selfie και αιθέριες παρουσίες που κάθε αρσενικό θα ήθελαν να τον καταδιώκουν! Έχει και τα καλά του το επάγγελμα! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:












1 σχόλιο:

  1. Όταν το όνειρο του νεοέλληνα είναι η αποτρίχωση,τα τατουάζ,το βόδι-μπιλντιγκ,και οι διακοπές στο νησί των πισωγλεντηδων(γιατί άραγε;;;αυτοί είναι...βαρβάτα...αρσενικά...),τι ψάχνετε να βρείτε;
    Δείτε και κανένα τουρκικό σήριαλ,να μην ξεχνιόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ