Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έγκριση πίστωσης 9 εκατ. σε επιλαχόντες αγρότες της Μακεδονίας

Δρόμο για την πληρωμή παίρνουν και οι επιλαχόντες της Κεντρικής Μακεδονίας που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα των νέων αγροτών μετά τη δημοσίευση στη Διαύγεια της σχετικής απόφασης. Πρόκειται για την απόφαση έγκρισης πίστωσης 8.794.100 ευρώ που αφορά το μέτρο για την Περιφέρεια
Κεντρικής Μακεδονίας. Η πληρωμή αυτή αναμένεται τις επόμενες ημέρες και έρχεται μετά τις πιστώσεις για τους επιλαχόντες σε Κρήτη, Θεσσαλία και Ανατολική Μακεδονία Θράκη. Την ίδια περίοδο με την Κεντρική Μακεδονία αναμένεται και η πληρωμή στους επιλαχόντες της Δυτικής Ελλάδας. Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

Εγκρίνουμε τη μεταφορά των ποσών για τα έργα άνευ Υπολόγων του παρακάτω πίνακα με χρέωση του ΙΒΑΝ της ΣΑΕ 082/1 και πίστωση των αντίστοιχων λογαριασμών ΙΒΑΝ που τηρούνται στο Κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, υπέρ του Ειδικού Λογαριασμού Εγγυήσεων Γεωργικών Προϊόντων (ΕΛΕΓΕΠ), σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 135941/28-12-2015 (ΦΕΚ 2882/Β/30-12-2015) ΚΥΑ Υπουργών Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Δίνουμε εντολή στην υπεύθυνη λογ/σμού της ΣΑΕ 082/1 Ανδριανή Βούλγαρη όπως προβεί στην εκτέλεση της ηλεκτρονικής εντολής πληρωμής – μεταφοράς στον ΕΛΕΓΕΠ (έμμεση πληρωμή) μέσω του ΠΣΥΠΟΔΕ των αντίστοιχων ποσών με χρέωση του ΙΒΑΝ της ΣΑΕ 082/1 που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος και πίστωση των αντίστοιχων λογαριασμών ΙΒΑΝ που τηρούνται στο Κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, υπέρ του Ειδικού Λογαριασμού Εγγυήσεων Γεωργικών Προϊόντων – ΕΛΕΓΕΠ (μέσω Τράπεζας της Ελλάδος), για τα κατωτέρω έργα με στοιχεία:

Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016 για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, 8.794.100 ευρώ.


Πηγή: agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ