Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλλάζουν οι μέρες αποκομιδής σκουπιδιών στη Βέροια - Το Σάββατο στο κέντρο

Στη μετάθεση της ημέρας ανάπαυσης της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Βέροιας, από το Σάββατο που είναι τώρα, σε άλλη εργάσιμη ημέρα που θα αποφασίσει η Υπηρεσία, προτίθεται να προχωρήσει ο δήμος Βέροιας. Ο λόγος είναι ο μεγάλος όγκος σκουπιδιών που συσσωρεύονται στο κέντρο της
πόλης, καθώς εκεί λειτουργούν τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα και υγειονομικού ενδιαφέροντος καταστήματα, ενώ ταυτόχρονα συναθροίζεται σημαντικός αριθμός πληθυσμού, στις περιοχές όπου βρίσκονται ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία, στα οποία προσέρχεται σημαντικός αριθμός επισκεπτών, ειδικά κατά το Σαββατοκύριακο.



Έτσι η αντιδημαρχία Καθαριότητας με αίτησή της, προτίθεται να ζητήσει από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης τη λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας κατά την ημέρα του Σαββάτου και την απασχόληση κατά την ημέρα αυτή 16 υπαλλήλων της Υπηρεσίας.

Η υποβολή ή όχι της αίτησης θα συζητηθεί τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ