Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σπάνε αμάξια μέρα μεσημέρι στο πάρκινγκ του Νοσοκομείου Βέροιας

«Ας μπει τουλάχιστον μια κάμερα ασφαλείας»
Τα περιστατικά διαρρήξεων που έχουν καταγραφεί σε οχήματα που είναι σταθμευμένα στο πάρκινγκ του Νοσοκομείου της Βέροιας είναι συχνά, με τους πολίτες να διαμαρτύρονται έντονα για έλλειψη φύλαξης. Δεν είναι λίγες οι φορές που ασθενείς
και επισκέπτες του Νοσοκομείου, επιστρέφουν στο όχημά τους και με έκπληξη αντιλαμβάνονται πως άγνωστοι έχουν διαρρήξει την πόρτα, ενώ πολλές φορές έχουν σπάσει και τα τζάμια προκειμένου να αφαιρέσουν αντικείμενα. Μάλιστα, πολλά από τα περιστατικά σημειώθηκαν πρωινές ή μεσημεριανές ώρες, ώρες αυξημένης κίνησης στο Νοσοκομείο και στα πάρκιγνκ και ακόμα και έπειτα από ολιγόωρη στάθμευση των οχημάτων.



Αυτό συνέβη και σε συμπολίτη μας, όπου όπως ανέφερε στο veriotis.gr, τη Δευτέρα 13 Αυγούστου το πρωί, μετέβη στο Νοσοκομείο προκειμένου μεταφέρει για νοσηλεία συγγενικό του πρόσωπο και επιστρέφοντας στο πάρκινγκ λίγο αργότερα, είδε το παράθυρο του οχήματός του σπασμένο (όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία).


Όπως αναφέρει, αν δεν είναι δυνατή η φύλαξη των χώρων στάθμευσης, ας τοποθετηθούν τουλάχιστον κάμερες ασφαλείας, για καταγραφή των περιστατικών, που ίσως αποθαρρύνουν και τους διαρρήκτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ