Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αξιοθέατα και Προσβασιμότητα στη Βέροια - «Έλα στην θέση που είμαι εγώ»

Ένα εκπληκτικό κοινωνικό video ανέβασαν στα social media οι μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου της Βέροιας, με κεντρικό θέμα «Αξιοθέατα και Προσβασιμότητα στη Βέροια». Με βασικό σύνθημα «Έλα στην θέση που είμαι εγώ», οι νεαροί μαθητές ανέδειξαν,
οπτικά και μουσικά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με ειδικές ικανότητες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, αλλά και στα Αξιοθέατα. Για την επιτυχία της αξιόλογης αυτής προσπάθειας, συνεργάστηκαν οι καθηγήτριες Μάκου Ιφιγένεια, Σπυροπούλου Μαρία, Ψαρά Ελένη.

Πραγματικά, αξίζει τον κόπο να δώσετε λίγο από το χρόνο σας και να δείτε το παρακάτω video. Είναι σίγουρο πως θα μας προβληματίσει όλους και ίσως με την συμπεριφορά μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων. Γιατί πρέπει επιτέλους να μπούμε στην θέση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ