Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο στη Βενιζέλου με ΙΧ και μηχανάκι

2 άτομα στο Νοσοκομείο
Τροχαίο ατύχημα με ΙΧ και μηχανάκι σημειώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Βέροιας, στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Μ. Αλεξάνδρου. Συγκεκριμένα, γύρω στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης 26/7, ΙΧ που κινούνταν στην οδό Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Εληάς,
επιχειρώντας να στρίψει αριστερά στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, συγκρούστηκε με μηχανάκι που κινούνταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr , στο μηχανάκι επέβαιναν δυο άτομα, ένας άνδρας με την κόρη του, περίπου 9-10 ετών. Ο πατέρας και οδηγός του δικύκλου, φρέναρε προσπαθώντας να αποφύγει τη σύγκρουση, χτυπώντας στη δεξιά πλευρά του ΙΧ ευτυχώς με μικρή ταχύτητα, καταλήγοντας όμως και οι δυο επιβαίνοντες στο οδόστρωμα.



Από την πτώση, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τραυματίστηκε ελαφρά ο πατέρας στο χείλος, ενώ αμέσως στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ που μετέφερε πατέρα και κόρη στο Νοσοκομείο Βέροιας για προληπτικούς λόγους, καθώς και κλιμάκιο της Τροχαίας και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ