Quantcast

http://picasion.com/

Στα χέρια τοπικών επιχειρηματιών η «Βασίλισσα» - Δείτε το φωτορεπορτάζ της συνέλευσης

Νέα εποχή ξεκίνησε και επίσημα σήμερα για την ιστορική ομάδα της Ημαθίας. Το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην «Εληά» η ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΓΑΣ Βέροια. Μια πολύ σημαντική στιγμή για την ένδοξη ομάδα της Μακεδονίας, καθώς αφήνει οριστικά στο παρελθόν
όλα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισε και τα οικονομικά προβλήματα που την έκαναν μέσα σ' ένα χρόνο να οδηγηθεί από την Super League στο τοπικό πρωτάθλημα.

Όπως ανακοινώθηκε στην συνέλευση η αγορά του ΑΦΜ της Νίκης Σκουτάρεως βρίσκεται σε τελικό στάδιο. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως η Βέροια από το νέο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική. Μεγάλοι χορηγοί της «Βασίλισσα του Βορρά» θα είναι οι γνωστοί επιχειρηματίες αδελφοί Μπίκα, αδελφοί Μεϊμαρίδη και ο Στέφανος Αποστολίδης. Προπονητής της ομάδας αναλαμβάνει ο Νίκος Παπανώτας. Κατά την έναρξη της γενικής συνέλευσης, το λόγο πήρε ο Μιχάλης Σακαλής, που έκανε έναν σύντομο απολογισμό της διορισμένης διοίκησης των τελευταίων μηνών, που μεταξύ άλλων δήλωσε πως το γήπεδο είναι σε τόσο καλή κατάσταση, που θα μπορούσε να «παίζει» και στη Β' κατηγορία, ενώ ανέφερε πως υπάρχουν πολλοί και ικανοί ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν. Στη συνέχεια, ορίστηκε ομόφωνα πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ο Κώστας Ασλάνογλου και προχώρησε η διαδικασία της εκλογής νέου ΔΣ.
Στο ψηφοδέλτιο που συγκροτήθηκε, υποψήφιοι για τα τακτικά μέλη του ΔΣ δήλωσαν 9 άτομα, όσα και τα μέλη που επρόκειτο να αναδειχθούν, οπότε ακολούθησε μια τυπική εκλογική διαδικασία. Τη νέα διοίκηση των «κυανέρυθρων» αποτελούν: Αποστολίδης Στέφανος, Ασλανίδης Ιωάννης, Διαμάντης Στέργιος, Ιωαννίδης Ιωάννης, Κουτσιώνης Γιώργος, Μεϊμαρίδης Στέλιος, Μπίκας Αχιλλέας, Μπίκας Κωνσταντίνος και Νούλας Νικόλαος. Αναπληρωματικά δήλωσαν οι: Σαρηγιαννίδης Ευστάθιος, Σισμανίδης Ιωάννης και Σισμανίδης Κωνσταντίνος. Δείτε το φωτορεπορτάζ από τη γενική συνέλευση:


























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ