Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανηγυρίζει το παρεκκλήσι του Αγίου Προκοπίου

Πρόγραμμα ακολουθιών
Την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 πανηγυρίζει το βυζαντινό Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου, το οποίο ανήκει στην ενορία Υπαπαντής Βεροίας. Το πρωί του Σαββάτου, τελέστηκε προεόρτιος όρθρος, Θεία Λειτουργία και κτιτορικό μημόσυνο. Το απόγευμα του
Σαββάτου 7 Ιουλίου και ώρα 7.00 μ.μ. έως 8.30 μ.μ. θα τελεστεί ο πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας. Την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 το πρωί και ώρα 7.00 π.μ. έως 10.00 π.μ. θα τελεστεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Παντελεήμονος. Την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 το απόγευμα και ώρα 7.00 μ.μ. έως 8.15 μ.μ., θα τελεστεί μεθέορτος εσπερινός και παράκληση εις τον Άγιο Προκόπιο.


Το ιστορικό βυζαντινό παρεκκλήσιο του Αγίου Προκοπίου (επί της οδού Λυκούργου 3) θα παραμείνει ανοικτό όλο το διήμερο του Σαββατοκύριακου προκειμένου οι πιστοί να προσκυνήσουν το ιερό λείψανο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ