Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εμπιστευθείτε τα ρούχα ειδικών περιστάσεων στο «Εστία Cleaners»

Βρήκες το ιδανικό ταίρι και ετοιμάζεις τον τέλειο γάμο. Διοργανώνεις την τέλεια βάπτιση για το μωράκι σου. Ετοιμάζεσαι να παντρέψεις ή να βαπτίσεις; Για όλες τις παραπάνω ξεχωριστές στιγμές της ζωής σου επέλεξες το τέλειο φόρεμα ή κοστούμι. Τα οποία πρέπει να είναι άψογα την ημέρα εκείνη αλλά και να
διατηρηθούν στη συνέχεια καθαρά και περιποιημένα στη ντουλάπα σου, σαν την ημέρα εκείνη.
Το στεγνοκαθαριστήριο «Εστία Cleaners» στην Πιερίων αναλαμβάνει την περιποίηση των ρούχων ειδικών περιστάσεων, δίνοντάς τους το φιλί ζωής με εμπειρία και υπευθυνότητα. Το κάθε ρούχο είναι ξεχωριστό, όπως και οι στιγμές του γάμου ή της βάπτισης, οπότε πριν και μετά το μυστήριο, επισκεφθείτε τον ανανεωμένο χώρο του «Εστία Cleaners» και κάντε την εμφάνισή σας άψογη. 
Ο χώρος του «Εστία Cleaners» ανακαινίστηκε πλήρως και σας περιμένει στην Πιερίων 30, με εύκολη πρόσβαση και άνετο parking για εσάς!! Εκεί θα βρείτε τον Γιώργο, την Ανθή, την Ελένη και τη Βασιλική, που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε δύσκολη ή εύκολη περίπτωση λεκέ!
Το «Εστία Cleaners» αναλαμβάνει την παραλαβή, απολύμανση, καθαριότητα, επιδιορθώσεις και φύλαξη σε χαλιά μηχανής και χειροποίητα. Με ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας! Εμπιστευθείτε τα στο «Εστία Cleaners», κλείστε ένα ραντεβού για να τα παραδώσετε και το Φθινόπωρο θα τα παραλάβετε πεντακάθαρα! Τηλεφωνήστε στα 2331070908 - 6972098918 - 6972098115 και ξενοιάστε!

Δείτε τους νέους ανακαινισμένους χώρους του «Εστία Cleaners» και τις προσφορές! Θέλετε να μας βρείτε και στο facebook; Πατήστε ΕΔΩ














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ