Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπράβο! Βεροιώτες προσφέρουν τα σπίτια τους στους Πυρόπληκτους της Αττικής

Ότι οι Βεροιώτες είναι άνθρωποι που έχουν την φιλοτιμία και την φιλανθρωπία, μέσα τους, είναι λίγο πολύ γνωστό. Ότι στις πιο δύσκολες στιγμές της Ελληνικής κοινωνίας πάντα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή είναι επίσης γνωστό. Ειδικά όμως, σ΄αυτήν την δύσκολη στιγμή που βιώνει η
Ανατολική Αττική με τις φονικές πυρκαγιές να έχουν οδηγήσει στον θάνατο τόσων πολλών ανθρώπων, οι πολίτες της Ημαθίας φώναξαν βροντερό παρών. Όχι μόνο με την τεράστια κινητοποίηση των προϊόντων που στάλθηκαν στον Δήμο Ραφήνας, αλλά και στην προσφορά σπιτιών για την άμεση φιλοξενία των κατοίκων από τις πυρόπληκτες περιοχές.

Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, όπως χαρακτηριστικά του κυρίου Γιώργου Σ. από την Καστανιά, υπήρξε η διάθεση να πληρωθούν όχι μόνο τα έξοδα μεταφοράς από την Αθήνα μέχρι τη Βέροια, αλλά και η διαμονή τους για όσο χρειαστεί. Πραγματικά, ότι και να πεις κανείς είναι λίγο. Το θέμα έχει πάρει ήδη μεγάλες διαστάσεις, καθώς χιλιάδες χρήστες των social media αναπαράγουν τις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις. Χίλια μπράβο και πολλά συγχαρητήρια σε όλους για τις αξιέπαινες πρωτοβουλίες που πήραν. Η αλληλεγγύη στον υπέρτατο βαθμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ