Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ειλικρίνεια»: Έτοιμες λύσεις καθημερινά για οικογενειακά τραπέζια και για την παρέα!

Απογεύματα κλειστά - Εκτός Παρασκευής
Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο η όρεξή μας τραβάει πιο ελαφριά φαγητά, ποιοτικά και γευστικά πάνω απ' όλα. Γι' αυτό επιλέγουμε τα αγνά κρέατα και τις ποιοτικές κρεατονοστιμιές που ετοιμάζουν καθημερινά και μας προσφέρει το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια». Από μπριζόλες, κοτόπουλα, κιμά, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, χοιρινό ή μοσχάρι, χειροποίητα λουκάνικα, μέχρι και τις έτοιμες λύσεις, όπως ρολά γεμιστά, μπριζόλες γεμιστές, τορτίγιες, κοπανάκια μαριναρισμένα, κοντοσούβλια, τηγανιές... ότι και αν επιλέξετε θα αποτελέσουν ιδανικό γεύμα για το οικογενειακό σας τραπέζι αλλά και τις συγκεντρώσεις της παρέας.
Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τα εκλεκτά καπνιστά κρέατα παραγωγής του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια». Για εξτρά γεύση στο μαγείρεμα αλλά και ιδανική λύση για να μπουν σε πιατέλα ως συνοδευτικό για το κρασί σας.

Τα απογεύματα του Ιουλίου και του Αυγούστου, το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα παραμένει κλειστό, εκτός Παρασκευής. 

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ