Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με αθρόα προσέλευση ξεκίνησε η συνέλευση του ΓΑΣ Βέροια

9 υποψηφιότητες για το ΔΣ
Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα στον πολυχώρο της Εληάς, η Γενική Συνέλευση της ΓΑΣ Βέροια. Πλήθος κόσμου, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, εκπρόσωποι του αθλητικού, επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου της πόλης, αλλά και πολλοί που στήριξαν και στηρίζουν με κάθε τρόπο τη
«Βασίλισσα» καθ' όλη τη διάρκεια της ιστορικής διαδρομής της, κατέκλυσαν την αίθουσα όπου πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση για την εκλογή αιρετής διοίκησης μετά από 12 χρόνια. Η νέα Διοίκηση από την επόμενη κιόλας ημέρα, προτίθεται να ξεκινήσει το χτίσιμο της Νέας Βέροιας.



Όπως αναφέρθηκε, υπάρχουν ήδη επιχειρηματίες της Βέροιας που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την ομάδα, ενώ υπάρχει ήδη επαναδραστηριοποίηση 200 μελών. 

Εννιά είναι τα ονόματα των ατόμων που δήλωσαν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ως τακτικά μέλη και τρία ως αναπληρωματικά. 
Ως τακτικά δήλωσαν (με αλφαβητική σειρά):
Αποστολίδης Στέφανος, Ασλανίδης Ιωάννης, Διαμάντης Στέργιος, Ιωαννίδης Ιωάννης, Κουτσιώνης Γιώργος, Μεϊμαρίδης Στέλιος, Μπίκας Αχιλλέας, Μπίκας Κωνσταντίνος και Νούλας Νικόλαος. Αναπληρωματικά δήλωσαν οι : Σαρηγιαννίδης Ευστάθιος, Σισμανίδης Ιωάννης και Σισμανίδης Κωνσταντίνος. Περισσότερα σε επόμενο ρεπορτάζ. Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη συνέλευση:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ