Quantcast

http://picasion.com/

Αγγέλου: «Θα μας φάνε τα αδέσποτα στη Φυτειά»

Ο Νίκος Αγγέλου, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φυτειάς, είναι από αυτούς που σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα πάρει το λόγο για να καταθέσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό του. Εκφράζει συχνά με παράπονο, πως το ορεινό αυτό χωριό της
Βέροιας είναι λίγο ξεχασμένο από το δήμο σε ότι αφορά έργα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων. Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αναφέρθηκε στο έντονο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τα αδέσποτα σκυλιά αλλά και στις ζημιές που έχει υποστεί το οδικό δίκτυο, τόσο ο δρόμος από Βέροια για Φυτειά, όσο και μέσα στο χωριό.


 

«Θα μας φάνε τα αδέσποτα!», είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας παράλληλα πως έχει στείλει σχετικό έγγραφο όπου ενημέρωσε το δήμο για το έντονο πρόβλημα. «Μου ζητήθηκε να καταγράψω και να στείλω αναλυτικά χρώματα και ράτσες, καθώς μου είπαν πως στο παρελθόν ανέβηκαν στη Φυτειά και δεν βρήκαν κάποιο αδέσποτο».

Για πολλοστή φορά, αναφέρθηκε και στο πρόβλημα με καθιζήσεις στο δρόμο που οδηγεί προς τη Φυτειά και στις τομές που έχουν δημιουργηθεί στο οδόστρωμα μέσα στο χωριό. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον πρόσφατο τραυματισμό παιδιού, που έπεσε με το ποδήλατο λόγω των ζημιών που έχει υποστεί το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ