Quantcast

http://picasion.com/

«Αγγελικόν»: Κάθε μεσημέρι εξαιρετικό φρέσκο ψάρι

Όταν η όρεξή μας αναζητά γνήσια ψαροκατάσταση, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Αγγελικόν» ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο της Βέροιας. Μια υπέροχη ψαροταβέρνα που «μυρίζει» θάλασσα και μας σερβίρει εξαιρετικό ψάρι και όλους τους θησαυρούς του Αιγαίου, ανάλογα με το τι πιάνουν κάθε
φορά τα δίχτυα του ψαρά! Εκτός από κλασικές συνταγές, όστρακα και ψαρομεζέδες, εδώ θα γευτούμε και μεγάλα ψάρια. Διακρίνεται για την μεγάλη ποικιλία μεσογειακών γεύσεων εξαιρετικής ποιότητας και την φιλική εξυπηρέτηση του προσωπικού του. 

Στην κουζίνα του ακολουθείται ο παραδοσιακός τρόπος μαγειρέματος και στην παρασκευή των πιάτων κυριαρχούν τα χειροποίητα προϊόντα, άριστης ποιότητας.

Στο «Αγγελικόν» μπορεί επίσης να γευθεί κανείς κρεατικά της ώρας ή μαγειρευτά πιάτα με υλικά εποχής, στηρίζοντας πάντα τους ντόπιους παραγωγούς.

Η παραδοσιακή ψαροταβέρνα της Βέροιας, που μεταφέρει «τη σκυτάλη της γεύσης» από γενιά σε γενιά.


Μεζεδοπωλείον «Αγγελικόν»
Αγίου Δημητρίου & Αγγέλων γωνία








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ