Παικταρά 16 ετών και ύψος 1.98 έκλεισε ο Φίλιππος

Επένδυση για το μέλλον
Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με χαρά ανακοινώνει ότι παράλληλα με τις επαφές για την στελέχωση του ανδρικού τμήματος του συλλόγου προχωράει και σε κινήσεις απόκτησης νεαρών αθλητών από όλο το νομό Ημαθίας,

έχοντας το βλέμμα της στραμμένο στο μέλλον και επενδύοντας σε αυτό. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η απόκτηση του νεαρού αθλητή Σπύρου Γιαντσιδιώτη, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας ΑΣ ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας.
Ο νεαρός αθλητής, που σε πρώτη φάση θα στελεχώσει το εφηβικό τμήμα του συλλόγου, έχει γεννηθεί το 2002 και με ύψος 1.98 αγωνίζεται στις θέσεις του small/power forward. Μέλημα της διοικούσας επιτροπής είναι να αποτελέσει η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας έναν προορισμό για νεαρούς, φιλόδοξους και ταλαντούχους αθλητές από τον νομό Ημαθίας και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Απώτερος φυσικά στόχος είναι η ανέλιξή τους μέσω του αθλητικού προγράμματος της ομάδας και εν τέλει η ενσωμάτωσή τους στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας του συλλόγου. «Καλωσορίζουμε τον Σπύρο και του ευχόμαστε μέσω της ομάδας μας να εξελιχθεί και με υπομονή και επιμονή να κάνει τα μπασκετικά του όνειρα πραγματικότητα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ