Quantcast

http://picasion.com/

Σοκ στην Έδεσσα - 60χρονος παρέσυρε με καραμέλες και ασέλγησε σε 6χρονο κοριτσάκι!

Το ματωμένο φόρεμα πρόδωσε τη φρίκη
Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν 60χρονος, με δόλιο τρόπο, προσφέροντας καραμέλες και μπισκότα στο ανήλικο παιδί, το κατεύθυνε στο σπίτι του και ασέλγησε πάνω του χωρίς κανένα δισταγμό. Το 6χρονο κοριτσάκι επιστρέφοντας στο
σπίτι του, που βρίσκεται 20 μέτρα μακριά, ήταν φοβισμένο, ενώ στο φορεματάκι του υπήρχαν κηλίδες αίματος τις οποίες παρατήρησε η μητέρα. Στις ερωτήσεις της μητέρας και της γιαγιάς το κοριτσάκι αποκάλυψε τα όσα έζησε στο σπίτι του 60χρονου.


Το παιδί εξετάστηκε και από παιδοψυχίατρο και ανέφερε ότι ο ηλικιωμένος άνδρας το δελέασε με λιχουδιές και την έβαλε στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι είπε ότι ο άνδρας έβγαλε το παντελόνι του και έβαλε το παιδί να καθίσει πάνω του.
Ο άνδρας όταν έμαθε ότι το κοριτσάκι μίλησε στους γονείς του και οι τελευταίοι κατήγγειλαν βιασμό στην αστυνομία προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακα. Ο 60χρονος φρουρείται στο νοσοκομείο ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ